Профилите са произведени на модерно съоражение, което позволява създаването на дължини до 4.000мм.
Използваните ламарини имат дебелини между 0,4 и 1,25 мм.
Освен профилите по заявка, може да доставят от склад и други тенекиени елементи, изработени от предварително боядисана стоманена ламарина .
– улуци с Φ 100 мм;
– фитинги за улей – улук;
– пръстени за закрепване на улуци ;
– колена 67 ˚.

Изпълнява се по поръчка всякакви профили от поцинкована или предварително боядисана стоманена ламарина за закриване или уплътняване на индустриални халета и други обекти, при голямо разнообразие цветове, като в същото време имат голяма естетическа роля.

Предимства

  • Метални профили произвеждат се на модерно съоръжение, което позволява достигането на дължино до 4.000мм.  br /> Използваните ламарини са с дебелини между 0,5 и 1,25 мм.
   Освен профилите по заявка, ТОПАНЕЛ може да достави от склад и други тенекиени, изработени от предварително боядисано стоманена ламаринаелементи .
   уулуци с Φ 100 мм;
   фитинги за улей b – улук;
   пръстени за закрепване на улук ;
   &nbsк ;колена ri 67 ˚.
  • Скоби от алуминиева ламаринаизползвани за увеличаване на капацитета за хидроизолация на връзката и съответно на механичната устойчивост на покривните панели; облицовани отвътре с неопреново уплътнение, чиято геометрия е идентична с тази на кутията на панела; алуминиий дебелина 1 мм с уплътнение; премахването на алуминиевите скоби за монтажа на покривните топлоизолационни панели води до загуба на предоставената гаранция .
  • <strongууплътнителна strong=””>: с 3 или 5 вълни върху полезна ширина 1000мм ;  неопренова, използвана при хидроизолацията на елементите на билото на покрива; много добра устойчивост при остаряване ; температури на ползване -80 C la + 80 C; топлопроводимост; якост на натиск.</strongууплътнителна>
  • Винтиове :отлична устойчивост при корозия; трайност при естествена и индустриална среда;третиране против ръжда .
  • : Естетическа роля за скриване на винта; голямо разнообразие от цветове .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment